Advertentiemogelijkheden

Homepage

Tijdschrift voor Yoga, al meer dan 27 jaar hét platform voor yoga

Tijdschrift voor Yoga voor iedereen met belangstelling voor yoga, meditatie, Oosterse filosofie en religie.

Hier een preview van Tijdschrift voor Yoga 04-2017


De belangstelling voor yoga in Nederland en België neemt nog steeds toe, zo ook de diversiteit van het yoga aanbod. Dit biedt de vele beoefenaars steeds meer mogelijkheden om vanuit verschillende invalshoeken op zoek te gaan naar een ruimere bestaansgrond in het leven.

Tijdschrift voor Yoga biedt een klankbord voor de geïnteresseerde beoefenaar. Aan bod komen alle aspecten van yoga; van de fysieke beoefening tot de spirituele achtergronden. Tijdschrift voor Yoga sluit aan bij de eeuwenoude yogatraditie en staat tegelijkertijd met beide benen in het nu; zonder oogkleppen, en met een open mind.

Yoga, geworteld in India en van origine verwant aan het hindoeïsme, is een levenswijze en geen religie. Het is een spiritueel pad, waarbij vragen centraal staan als: wie ben ik? Wat is de zin van het bestaan? De fysieke oefeningen en de ontspanning, voor veel Nederlanders het kenmerk van yoga, zijn stappen op weg naar die essentiële vragen. Maar ook zonder deze vragen is yoga gewoon fijn om te doen. Voor veel mensen is yoga vooral een prettige manier om de stress van het dagelijks leven aan te kunnen, aan de gezondheid te werken of ‘lekker in je vel’ te zitten. Je kunt yoga beoefenen op elk niveau.

Tijdschrift voor Yoga geeft oefeningen, achtergrondinformatie, interviews en ervaringen. Aan bod komen o.a. de diverse yogastromingen, yogameesters, meditatietechnieken, yoga en gezondheid, voeding, boekbesprekingen, speciale series voor vrouwen, om slapeloosheid tegen te gaan, besprekingen van yogahoudingen, de medische tak van yoga, de ayurveda en uiteraard de veelzijdige yogafilosofie.

Tijdschrift voor Yoga – dé verbindende schakel tussen actieve yogabeoefenaars, yogastudenten en yogadocenten.

Platform voor Yoga en Spiritualiteit op Linkedin én nu ook op Facebook

Meld je aan en praat mee op de Linkedin groep ‘Platform voor Yoga en Spiritualiteit’ en op Facebook: www.facebook.com/TijdschriftVoorYoga
Een nieuwe vorm van communicatie voor yogaliefhebbers en yogaprofessionals.
Schrijf jezelf in op www.linkedin.com en meld je daarna aan bij ons platform. Deelname is gratis. Volg het laatste nieuws via Facebook en laat weten dat je het Tijdschrift voor Yoga leuk vindt.